EU će imati zajedničkog kandidata za direktora MMF

Izvor: EurActiv Srbija, 12.Jul.2019, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EU će imati zajedničkog kandidata za direktora MMF

Ministri finansija EU jednoglasno su odlučili da predstave jednog kandidata za naslednika Kristin Lagard na mestu direktora Medjunarodnog monetarnog fonda (MMF). Lagard su lideri EU nominovali za novog predsednika Evropske centralne banke (ECB) i ona bi na jesen trebalo da preuzme dužnost od Marija Dragija.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Povezane vesti

Dajselblum kandidat za novog predsednika MMF-a?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019

Holandski premijer Mark Rute izjavio je danas da Holandija "gura" vlastitog jakog kandidata za poziciju novog predsednika Međunarodnog monetarnog fonda, ali je odbio da kaže o kome je reč...U javnosti je rašireno mišljenje da će se u trci za naslednika Kristin Lagard naći Jerun Dajselblum, 53-godišnji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.