Džonson i Junker o Bregzitu, nema napretka

Izvor: EurActiv Srbija, 16.Sep.2019, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džonson i Junker o Bregzitu, nema napretka

Britanski premijer Boris Džonson i predsednik Evropske komisije Žan-Klod Junker razgovarali su 16. septembra u Luksemburgu o Bregzitu, medjutim nije došlo do novih dogovora oko sporazuma za izlazak. Džonson je novinarima rekao da "strastveno" veruje da se dogovor može postići, dok iz EU poručuju da još čekaju konkretne predloge Ujedinjenog Kraljevstva.
Opširnije...
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema dogovora oko sporazuma za izlazak Velike Britanije iz EU

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Sep.2019

Britanski premijer Boris Džonson i predsjednik Evropske komisije Žan-Klod Junker razgovarali su u ponedjeljak u Luksemburgu o Bregzitu, međutim nije došlo do novih dogovora oko sporazuma za izlazak. Džonson je novinarima rekao da "strastveno" vjeruje da se dogovor može postići, dok iz Evropske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.