Džo Bagerista nezadovoljan promenama

Izvor: S media, 05.Okt.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džo Bagerista nezadovoljan promenama

Predsednik Uduženja gradjana "5. oktobar" Ljubisav Djokić, poznatiji kao Džo bagerista, koji je sa svojim bagerom učestvovao na protestu 5. oktobra 2000, kojim je srušen režim Slobodana MIloševića, rekao je danas da nije zadovoljan promenama i rezultatima rada demokratske vlasti za koju se borio.

On je, kod restorana "Ruski Car" u Knez Mihailovoj ulici, zajedno sa oko 20 aktivista svog udruženja, prolaznicima delio letke sa porukom "Dosta smo vas gledali", koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << upućena vlasti i opoziciji.

"Demokratska vlast nije donela boljitak narodu u Srbiji, jer narod od svog rada ne može da živi", rekao je Djokić Tanjugu.

Prema njegovim rečima, Srbiju treba da vode mladi i stručni ljudi, a potreban je i "dobar ekonomski program, koji će dati rezultat za kratko vreme".

Čuveni bagerista izjavio je da je bez obzira na pozne godine, spreman da se bori za bolju budućnost, mada, kako je rekao, misli da narod nema više tu energiju koju je imao pre deset godina.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džo bagerista: Dosta smo vas gledali

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2010

Predsednik Uduženja građana "5. oktobar" Ljubisav Đokić, poznatiji kao Džo bagerista, koji je sa svojim bagerom učestvovao na protestu 5. oktobra 2000. godine rekao je danas da nije zadovoljan promenama i rezultatima rada demokratske vlasti za koju se borio. On je rekao da je i dalje spreman sa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.