Džeb Buš smanjuje troškove u izbornom štabu

Izvor: Akter, 23.Okt.2015, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeb Buš smanjuje troškove u izbornom štabu

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske partije Džeb Buš naložio je smanjenje plata za članove svog izbornog štaba i rezanje troškova

Kampanja sina i brata bivših predsednika, koji je isprava smatran izrazitim favoritom za nominaciju konzervativaca za izbore u novembru 2016, zapala je u krizu pošto veću podršku ima nekoliko kandidata na čelu s milijarderom Donaldom Trampom.

Članovima Bušovog izbornog štaba danas je rečeno da su plate smanjene >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << za 40 odsto za sve osim za one s najnižim primanjima.

Bušova kampanja takođe će smanjiti centralni štab u Majamiju i ponudi zaposlenima pozicije na drugim mestama s manjim platama.

Zvaničnici štaba kažu da će promenom mesta biti ojačane kancelarije u Ajovi, Nju Hempširu i drugim saveznim državama u kojima se prvo glasa na stranačkim izborima.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

REZOVI Džeb Buš smanjuje plate u izbornom štabu

Izvor: Blic, 23.Okt.2015

Kandidat za predsedničku nominaciju Republikanske partije Džeb Buš naložio je smanjenje plata za članove svog izbornog štaba i rezanje troškova...Kampanja sina i brata bivših predsednika, koji je isprava smatran izrazitim favoritom za nominaciju konzervativaca za izbore u novembru 2016, zapala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.