Dve savetnice ministra privrede podnele ostavku

Izvor: BKTV News, 06.Jun.2014, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve savetnice ministra privrede podnele ostavku

Posebne savetnice ministra privrede Miroslava Milenović i Ana Trbovic podnele su ostavke, s tim što će angažman Trbovićeve biti završen 30. juna, saopštilo je Ministarstvo privrede.
 


Milenović je ostavku pisano obrazložila zdravstvenim razlozima, dok je Trbović u pisanoj ostavci navela da nije u mogućnosti da nastavi da se bavi poslovima posebne savetnice ministra. Milenović i Trbović imenovane su 28. aprila 2014. godine na mesto posebnih savetnica >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Ministarstvu privrede.
Ministarstvo privrede za sada ima jednog državnog sekretara, Dragana Stevanovića, koga je imenovala Vlada Srbije. O imenovanju i postavljenju ostalih državnih sekretara i pomoćnika, kao i posebnih savetnika ministra, javnost ce biti blagovremeno informisana, navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.
 
Izvor: bktvnews

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.