Država 1.200 vozila prodaje kao gvožđe

Izvor: Večernje novosti, 07.Nov.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država 1.200 vozila prodaje kao gvožđe

OD prodaje 507 automobila, koji su bili u vlasništvu Srbije, država je prihodovala 148.751.000 dinara. U ovom trenutku stavljena je tačka na javna nadmetanja, što znači da neće biti novog poziva kupcima za neprodatih 130 vozila. Prema našim saznanjima, plan je da se u narednih dvadesetak dana objavi oglas, kojim će lokalne samouprave, bolnice, škole i druge javne službe biti pozvane da se prijave ukoliko im je potreban automobil. Ko bude ispunjavao uslove, a osnovni je da nemaju nijedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ili imaju nedovoljno vozila, dobiće besplatno na korišćenje neki od 130 neprodatih automobila. Kada su ranije organizovane ovakve akcije, rok za prijavu bio je osam dana. Istovremeno, počeće potraga i za najboljim ponuđačem za otkup 1.200 četvorotočkaša koji nisu u voznom stanju, pa će se prodavati kao staro gvožđe. Kako za "Novosti" objašnjavaju u Republičkoj direkciji za imovinu, tokom decembra biće raspisan tender, a ko pobedi moraće sam da organizuje dopremanje tih vozila koja su "razbacana" po celoj Srbiji, jer država ne planira da ih sakuplja na jedno mesto.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Oko 1.200 državnih vozila ide u staro gvožđe

Izvor: Radio 021, 08.Nov.2015, 09:29

Od prodaje 507 automobila, koji su bili u vlasništvu Srbije, država je prihodovala 148.751.000 dinara...U ovom trenutku stavljena je tačka na javna nadmetanja, što znači da neće biti novog poziva kupcima za neprodatih 130 vozila...Kako pišu "Novosti", plan je da se u narednih dvadesetak dana objavi...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.