Drašković: Balvani za barikade seku se u Beogradu!

Izvor: S media, 23.Okt.2011, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drašković: Balvani za barikade seku se u Beogradu!

- Srbija neće dobiti status kandidata u decembru, ako ne odustane od balvan-politike - upozorava lider SPO-a Vuk Drašković.

Lider Srpskog pokreta obnove Vuk Drašković izjavio je danas da Srbija 9. decembra neće dobiti status kandidata ukoliko joj "budućnost budu određivali, kao što sad određuju, ljudi u čijim su mozgovima balvani".

"Ako ne kažemo svetu da smo za rad, demokratiju i načela slobode, u decembru će u Srbiji biti pogašena svetla", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << je Drašković novinarima u pauzi sednice Glavnog odbora LDP.

Drašković je dodao da su to isti političari koji su radili kao i 1990. godine, a sad govore da je EU antisrpska.

"Mi se pitamo u kojoj se to šumi seku oni balvani koji su na Jarinju. Seku se u ovoj šumi. U ovoj šumi su se sekli i balvani u Kninu", rekao je Drašković.

On je ocenio da je situacija dramatična i dodao da "svaki razuman čovek i politička i druga organizacija, pa i Savez pčelara mora da kaže "ne" ovoj zaveri protiv budućnosti".

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.