Dragan Marković Palma više nije gradonačelnik Jagodine!

Izvor: S media, 28.Maj.2012, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković Palma više nije gradonačelnik Jagodine!

Dosadašnji gradonačelnik Jagodine i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković izabran je danas za predsednika Skupštine Grada, a za gradonačelnika je izabran dosadašnji predsednik Skupštine Ratko Stevanović.

Za ovakva personalna rešenja, na konstitutivnoj sednici su pored 22 odbornika koalicije JS-SPS-PUPS glasala i tri odbornika Demokratske stranke, a protiv su bila četiri odbornika naprednjaka i dva Demokratske stranke Srbije.

Nikolić >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Tadić: Veoma dobar razgovor (VIDEO, FOTO)

Dačić: Vlada u junu

Rasulo u SRS-u

Zamenik predsednika Skupštine Grada je Petar Petrović, dosadašnji zamenik gradonačelnika i zamenik predsednika JS, a za zamenicu gradonačelnika izabrana je Snežana Vukašinović član JS.

Marković je rekao da funkcija predsednika Skupštine Grada "nije ni manja, ni veća" od funkcije gradonačelnika, niti će on, kako je kazao, raditi manje nego prethodnih godina.

"U ovom gradu se ništa neće promeniti, na mojim vratima će umesto gradonačelnik pisati predsednik Skupštine Grada. U formalnom smislu će se promeniti, a u operativnom i praktičnom neće, jer smo mi prethodnih sedam i po godina radili timski, moj zamenik Petar Petrović, Ratko Stevanović i ja", rekao je Marković.

Marković je rekao da je njegov tim "uvek radio u interesu gradjana", kao i da će njegovo radno mesto biti u Jagodini, iako je odlučio da bude i narodni poslanik.

(Beta)

FOTO:Beta
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jagodina ostaje bez Palme

Izvor: Cafe.ba, 28.Maj.2012

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma od sutra više neće obavljati tu funkciju, a zamijeniće ga dosadašnji predsjednik Skupštine grada Ratko Stevanović.

Nastavak na Cafe.ba...

Palma predsednik Skupštine Jagodine

Izvor: Akter, 28.Maj.2012

Dragan Marković Palma postavljen je za predsednika Skupštine Jagodine, dok je za gradonačelnika, što je do sada bio Palma, izabran Ratko Stevanović

Nastavak na Akter...

Jagodina: Palma predsednik skupštine, Stevanović gradonačelnik

Izvor: Večernje novosti, 28.Maj.2012

U Jagodini je danas konstituisana Skupština grada, za čijeg predsednika je izabran dosadašnji gradonačelnik Dragan Marković-Palma

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.