Dragan Marković Palma: Predložiću prekid razgovora sa SRS i D S S

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jun.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragan Marković Palma: Predložiću prekid razgovora sa SRS i D S S

BEOGRAD - Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da će od koalicionih partnera zatražiti prekid razgovora sa Srpskom radikalnom strankom i Demokratskom strankom Srbije o formiranju vlade i otpočinjanje razgovora sa Demokratskom strankom.

Marković je naveo da će taj zahtev sutra predočiti koalicionim partnerima, SPS-u i PUPS-u, podsetivši da se Jedinsvene Srbije zalaže za ratifikovanje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa EU.

"Stav >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << D S S je takav kakav jeste, to je njihovo pravo, a JS ima svoj stav koji se nije promenio - mi smo za ratifikaciju S S P u Skupštini Srbije", kazao je on i dodao da je JS taj stav iznela dvadesetak dana pre početka izborne kampanje.

Palma je naglasio da se JS zalaže za ulazak Srbije sa Kosovom i Metohijom u Evropsku uniju, uz poštovanje Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.Prema njegovim rečima, sutra bi trebalo da stranke okupljene oko Socijalističke partije Srbije razgovaraju na tu temu. "Videćemo kakav ćemo zaključak da donesemo".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.