Dodik ponovo izabran za predsednika SNSD-a

Izvor: Akter, 25.Apr.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik ponovo izabran za predsednika SNSD-a

Na Saboru Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Istočnom Sarajevu Milorad Dodik danas je jednoglasno ponovo izabran za predsednika ove stranke

Dodik je bio jedini kandidat za predsednika SNSD-a.

Sabor SNSD je izabrao i nove članove Glavnog odbora stranke i jednoglasno podržao tri deklaracije, među kojima je i Deklaracija o slobodnoj i samostalnoj Republici Srpskoj.

Saboru je prisustvovao i potpredsednik SNSD-a Igor Radojičić, koji je od oktobarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << izbora izbegavao stranačke skupove i na svom Tviter profilu iznosio kritike u vezi sa politikom vrha stranke.

Radojičić je na svom Tviter profilu objavio delove svog današnjeg izlaganja na Saboru, navodeći da su SNSD-u potrebne promene da bi ta stranka mogla promeniti društvo.

On je još upozorio da "obični ljudi očekuju promene u društvu", da je "mnogo nezadovoljstva vođenjem kadrovske politike" i da se SNSD "mora otrgnuti privatnim uticajima".

"Unutar stranke i u javnom sektoru potrebne su ozbiljne kadrovske promene. Zahvaliti se neuspešnim, vrednovati uspešne", napisao je Radojičić.

Novinari su mogli prisustvovati samo početku zasedanja, posle čega je od njih zatraženo da napuste salu u Istočnom Sarajevu.

Kao gosti Saboru SNSD-a prisustvovali su predsednici DNS-a i SP RS Marko Pavić i Petar Đokić, visoki funkcioner SNS-a Nikola Selaković, predstavnici DS, SPS-a, SDS iz Srbije, kao i predstavnici stranaka iz Crne Gore i Slovenije.
Pogledaj vesti o: Milorad Dodik

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.