Do 10 sati glasalo osam odsto birača u Medveđi

Izvor: Akter, 13.Sep.2015, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do 10 sati glasalo osam odsto birača u Medveđi

Na vanrednim lokalnim izborima u opštini Medveđa do 10 sati glasalo je oko osam odsto građana sa pravom glasa, od ukupno 10.465 upisanih birača

Predsednik Opštinske izborne komisije Zoran Radenović kazao je za agenciju Beta da su birališta otvorena na vreme i da glasanje protiče bez problema.

"Nezvanično sam, međutim, obavešten da je gužva na prelazu Mutivode na administrativnoj liniji, jer je pao kompjuterski sistem za registraciju prelazaka, pa u redovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << stoje Albanci koji na glasanje stižu sa Kosova i Metohije", rekao je Radenović.

Na 28 biračkih mesta danas se bira 35 odbornika, a svoje liste kandidovalo je pet partija i grupa građana.

Za odbornička mesta takmiče se liste "Aleksandar Vučić–SNS-SPS-PUPS", zatim "Demokratska partija - Nagib Arifi", Grupa gradjana "Za Gornju Jablanicu", čiji je nosilac Vladimir Stamenković umro pre tri dana, potom, Partija za demokratsko delovanje i Demokratska unija Albanaca i na petom mestu je lista "Demokratska stranka - Nebojša Trajković".

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.