Dmitrij Medvedev posle foruma Azija-Evropa stigao u Hanoj

Izvor: Vostok.rs, 06.Nov.2012, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dmitrij Medvedev posle foruma ''Azija-Evropa'' stigao u Hanoj

06.11.2012. -

Premijer Rusije, Dmitrij Medvedev stigao je u zvaničnu posetu, u prestonicu Vijetnama, Hanoj. Radni program premijera počeće u sredu, 7. novembra, saopštio je izvor u vladi Rusije. Prema njegovim rečima, u toku posete Medvedeva Vijetnamu, očekuje se da će se potpisati međudržavni sporazum o saradnji u oblasti svemirskog istraživanja, zajednička izjava o osnivanju radne grupe za prioritetne i investicione projekte i niz drugih dokumenta.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U Rjazanjskoj oblasti se srušio avion: ima žrtava

Izvor: Vostok.rs, 07.Nov.2012, 17:05

07.11.2012. -..Sportski avion Jak-18, srušio se u sredu popodne u Rjazanjskoj oblasti. Poginuli su instruktor letenja i učenik. Ovo je saopštio zvaničnik regionalnog dela Ministarstva za vanredne situacije...Prema njegovim rečima, avion, koji je u vlasništvu Sasovske vojne škole, izvodio je trening-let..."Prema...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.