Đukić Dejanović: Puna podrška rekonstrukciji vlade

Izvor: Studio B, 26.Jul.2013, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Puna podrška rekonstrukciji vlade

Ministar zdravlja i potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je da će na današnjoj sednici predsedništvo stranke dati punu podršku rekonstrukciji vlade.

Biće analiziran rad svih ministara i za one za koje se ustanovi da na drugim mestima mogu dati više i da treba da ustupe svoje mesto u SPS-u neće biti nikakvih problema, rekla je Đukić Dejanović novinarima posle posete pacijenata u Urgentnom centru koji su povređeni u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << nesreći u Mađarskoj/

Đukić Dejanović je rekla da očekuje da će rasprava na sednici predsedništva koja je zakazana u dva sata ići u smislu pune podrške rekonstrukciji i najvećem mogućem dopriniosu SPS-a rekonstrukciji.

"Očekujem analizu rada nas ministara i procenu članova na koji način to treba učiniti. Takođe, očekujem da se kaže koji su to ciljevi posle godinu dana ove vlade koji sada treba da postanu prioritetni i ko najbolje u njima može da učestvuje", naglasila je Đukić Dejanović.

Na pitanje novinara da li to znači da će iz redova SPS biti zamenjeno više od jednog ministra, Dejanović je odgovorila da o broju ministara koji treba da budu zamenjeni nikada nije razgovarala sa predsednikom partije.

"Za one za koje se bude ustanovilo da na drugiom mestima mogu dati više, a da treba da ustupe svoje mesto iz bilo kojih razloga u SPS neće biti nikakvih problema", naglasila je potpredsednica SPS.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SPS: Puna podrška rekonstrukciji Vlade

Izvor: RTS, 26.Jul.2013

Predsedništvo SPS-a će na sednici dati punu podršku rekonstrukciji Vlade, izjavila Slavica Đukić Dejanović. Za ministre za koje se ustanovi da na drugim mestima mogu da pruže više i da treba da ustupe svoje mesto u SPS-u neće biti problema, rekla je potpredsednica SPS-a...Ministarka zdravlja...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.