Đukić Dejanović: Nemam informaciju o poseti Bajdena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Maj.2009, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić Dejanović: Nemam informaciju o poseti Bajdena

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Slavica Đukić Dejanović izjavila je danas da nema informaciju o tome da li će američki potpredsednik Džozef Bajden posetiti parlament, a ukoliko odluči da dođe u Skupštinu, doček će biti organizovan na najbolji mogući način.

"Nemam informaciju o tome. Do mene tako nešto nije stiglo,... mi smo spremni, ako bude procene da Bajden treba da dođe u parlament, da to organizujemo na najbolji mogući način", rekla je ona novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u parlamentu.

Đukić Dejanović je procenila da Bajden neće doći u parlament, jer je plan njegove posete "već terminiran" i ta institucija nema do sada nikakvo obaveštenje o tome.

Na pitanje kakva bi atmosfera mogla da bude u parlamentu sutra, ukoliko Bajden poseti tu instituciju, Đukić Dejanović je rekla "da u Srbiji gotovo da nema pitanja po kome nema dijametralno suprotnih stavova i atmosfera bi mogla da bude takva i sutra".

Ona je dodala da će parlament sutra normalno raditi po tačkama dnevnog reda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Redovno zasedanje do 29. maja, sledi vanredno

Izvor: NaDlanu.com, 18.Maj.2009, 16:37

BEOGRAD, 18. maja 2009. (Beta) - Predsednica Skupštine Srbije Slavica Đukić-Dejanović izjavila je danas da bi tekuća sednica trebala da bude završena do 29. maja kada se završava redovno prolećno zasedanje i najavila da bi nakon toga na vanrednoj sednici parlament razmatrao zakon o skupštini....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.