Đoković posle drame prošao Simona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2017, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković posle drame prošao Simona

Srpski teniser Novak Đoković, posle drame, pobedio je Francuza Žila Simona 6:3, 3:6, 7:5 i plasirao se u treće kolo mastersa u Monte Karlu.

Đoković je bio na ivici poraza u trećem setu jer je gubio 5:4 na servis Simona, vratio je brejk i sa tri vezana gema prošao dalje, ali i izbegao prošlogodišnju eliminaciju kada je završio turnir u drugom kolu.

Ujedno, Đoković je protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Simona u reviji brejkova na današnjem meču, kojih je imao šest, naspram pet Francuzovih, poboljšao međusobni skor i sada vodi sa 11:1.

U narednoj fazi Đoković se sastaje sa pobednikom susreta između Španca Pabla Karenjo-Buste i Karena Kačanova iz Rusije.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 4.273.775 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković se plasirao u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2017

Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu pobjedom nad Žilom Simonom sa 6:3, 3:6, 7:5...Srbin je bio na korak od prvog poraza od Simona poslije deset uzastopnih pobjeda, ali je uspio da preokrene brejk zaostatka u finišu trećeg seta...Đoković je djelovao veoma dobro u prvom...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.