Đilas: Grejanje neće poskupeti

Izvor: B92, Tanjug, 24.Feb.2010, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Grejanje neće poskupeti

Beograd -- Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas kaže da grejanje u Beogradu neće poskupeti 1. marta, saopštila je Gradska uprava.

Đilas je objasnio da cena grejanja neće rasti dok o tome Vlada Srbije ne donese odluku i dok se od Srbijagasa ne dobije tačna kalkulacija cena za Beograd - koliko košta uvoz gasa, koliki su transportni i operativni troškovi firme.

Prema njegovim rečima, tada će građani biti obavešteni "koliko sve to košta i koliko se, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zbog toga, mora povećati cenu grejanja". "Dok se ova dva uslova ne ispune, cena grejanja neće rasti", rekao je Đilas.

"JKP Beogradske elektrane su u veoma lošoj finansijskoj situaciji, jer je gas u prethodna četiri meseca poskupeo više od 30 odsto, pa bi bilo logično da i grejanje poskupi", istakao je Đilas.

Gradonačelnik Beograda je upozorio da bi nadležni u Republici trebalo da znaju da prolongiranje svega toga na duži vremenski period vodi do finansijskih problema za „Beogradske elektrane", jer je pitanje kako će sačekati sledeću grejnu sezonu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đilas: Grijanje neće poskupjeti

Izvor: Capital.ba, 24.Feb.2010

BEOGRAD, Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas kaže da grijanje u Beogradu neće poskupjeti 1. marta, saopštila je Gradska uprava. Đilas je objasnio da cijena grijanja neće rasti dok o tome Vlada Srbije ne donese odluku i dok se od Srbijagasa ne dobije tačna kalkulacija cijena za Beograd - koliko...

Nastavak na Capital.ba...

Grejanje poskupljuje kada se ispune uslovi

Izvor: Mondo, 24.Feb.2010

Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je da će grejanje u Beogradu poskupeti kada Vlada Srbije donese odluku koja će to omogućiti i kada preduzeće "Srbijagas" dostavi "tačnu kalkulaciju cena", navedeno je na sajtu Beograda.

Nastavak na Mondo...

Grejanje neće poskupeti

Izvor: Glas javnosti, 25.Feb.2010, 13:29

Grejanje u Beogradu neće poskupeti barem do 1. marta! Ovo je potvrdio gradonačelnik Dragan Đilas, koji je objasnio da cena grejanja neće rasti dok o tome Vlada Srbije ne donese odluku i dok se od "Srbijagasa" ne dobije tačna kalkulacija cena za Beograd - koliko košta uvoz gasa, koliki su transportni...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.