Đilas: DS će omogućiti stabilnost Vladi

Izvor: Studio B, 04.Maj.2013, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: DS će omogućiti stabilnost Vladi

Ðilas navodi da će DS omogućiti stabilnost Vladi da nastavi sa sprovođenjem briselskog sporazuma i daljim dogovorima koji bi garantovali dobijanje datuma.

Naredna dva meseca Srbija mora maksimalno da iskoristi da dobije datum za početak pregovora EU. To je potvrda evropskog puta i definitivna orijentacija Srbije, koja je vrlo često istorijski rastrgnuta između raznih delova sveta, izjavio je lider DS Dragan Djilas za uskrsnji dvobroj Blica. "Između opcije da stojimo u mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i čekamo, znajući da nijedan papir neće biti bolji od ovog, i opcije da se krećemo dalje evropskim putem, opredelili smo se za ovu drugu. Hoćemo da nametnemo životne teme, jer zemlja u kojoj se više ljudi uhapsi nego zaposli, nema budućnosti", rekao je predsednik Demokratske stranke.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.