Djelić u poseti Španiji

Izvor: S media, 26.Maj.2010, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djelić u poseti Španiji

Potpredsednik vlade za evropske integracije i ministar za nauku i tehnološki razvoj Božidar Djelić boraviće u radnoj poseti Španiji od danas do 28. maja, tokom koje će se sastati sa ministrom spoljnih poslova Španije Migelom Anhelom Moratinosom, saopšteno je iz kabineta potpredsednika.

Djelić će sa španskom ministarkom za nauku i inovacije Kristinom Garmendiom Mendizabal potpisati program naučne i tehnološke saradnje Srbije i Španije, navodi se u saopštenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Potpredsednik Vlade će održati predavanje u Delegaciji Evropske unije u Madridu na temu evropskih integracija.

On će tokom boravka otvoriti izložbu "Primenjena nostalgija" autora Dragana Kujundžića i Karlote Eskribano.

Izložba je deo projekta koji realizuje kabinet potpredsednika osmišljen kao serija zajedničkih izložbi fotografija Beograda i glavnog grada zemlje koja predsedava EU. Izložba će nakon Madrida biti predstavljena i u Beogradu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.