Dislajk za Lukšića od Manse i studenata

Izvor: Glas javnosti, 31.Jan.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dislajk za Lukšića od Manse i studenata

PODGORICA - Mreža za afirmaciju nevladinog sektora (MANS) i Studentska unija održali su performans ispred zgrade Vlade sa kojeg su poručili premijeru Igoru Lukšiću da je vrema da se angažuje oko ispunjenja zahteva građana za ukidanjem odluke o povećanju cena struje i da bude ažuran kao što je bio u aferi listing kada su bili u pitanju njegovi lični interesi.

Predstavnici Unije slobodnih sindikata (USS), MANS-a i studenata su na sastanaku sa Lukšićem, prenose Vijesti.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />Na sastanku će biti reči o zahtevima koje su organizatori nedavnog građanskog protesta uputili premijeru a tiču se smanjanja cena struje, sprečavanje daljeg rasta goriva i životnih namirnica, ostavke članova Regulatorna agencije za energetiku i preispitivanje privatizacije.

Okupljeni aktivisti MANS-a i studenti su sedeli na kartonima i u krilu držali laptopove.

Sa otvorenom Fejsbuk stranicom Igora Lukšića čekali su da im se premijer obrati preko te društvene mreže i saopšti im ishod sastanka.

Imali su zastavice na kojima je pisalo "dislike", Fejsbuk znak kojim su poručili premijeru da se ne slažu sa njegovom politikom.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.