Izvor: B92, 13.Feb.2004, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijalog o praktičnim pitanjima počinje 18. februara?

Priština -- Dijalog Beograda i Prištine o praktičnim pitanjima trebalo bi da počne 18. februara u Prištini, preneo je Beti izvor blizak međunarodnim vlastima na Kosovu. "Radi se o preliminarnom dogovoru i izmene su moguće. Ono što je sigurno je da će dijalog otvoriti članovi Radnih grupa za energetiku i rasvetljavanje sudbine nestalih", rekao je isti izvor.

Malo je verovatno da će dijalog između Prištine i Beograda početi 18. februara, izjavio je za B92 član Predsedništva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Skupštine Kosova, Oliver Ivanović, prenosi novinar UNMIK-radija Zoran Ćulafić. "Taj termin nije verovatan, ali je nesumnjivo da će do kontakata vrlo brzo doći", rekao je Ivanović. "Smatram da je vrlo važno da do kontakta dođe što pre, ali pre nego što bude formirana Vlada Srbije, ne možemo da razgovaranmo o težim pitanjima", naglasio je Ivanović. Portparol UNMIK-a, Izabela Karlovic, nije želela da komentariše vesti iz Beograda, ali je naglasila da međunarodna administracija na Kosovu želi da dijaloga dođe što pre.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.