Delegacija srpskog parlamenta u Strazburu

Izvor: S media, 01.Okt.2010, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija srpskog parlamenta u Strazburu

Delegacija Skupštine Srbije učestvovaće na Četvrtom redovnom zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE), koje će biti održano u Strazburu od 4. do 8. oktobra, najavljeno je danas iz republičkog parlamenta.

Na zasedanju poslanici PS SE izabraće novog generalnog sekretara, a na dnevnom redu biće i debate o borbi protiv ekstremizma, o ljudskim pravima i biznisu, kao i izveštaji o pravima dece.

Poslanici tog tela će se baviti i aktivnostima >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Organizacije za ekonomsku saradnju i razvoj Evropske banke za obnovu i razvoj i Razvojne banke Saveta Evrope, a moguća je i debata o položaju Roma.

Tokom Četvrtog redovnog zasedanja PS SE u Strazburu biće održana i ceremonija kojom se obeležava šezdesetogodišnjica Evropske konvencije o ljudskim pravima.

Poslanicima PS SE će se obratiti predsednik Vlade Republike Makedonije Nikola Gruevski i ministar spoljnih poslova Nemačke Gvido Vestervele.

U saopštenju Skupštine Srbije podseća se da su u stalnoj delegaciji srpskog parlamenta Dragoljub Mićunović, Željko Ivanji, Nataša Vučković, Elvira Kovač, Miloš Jevtić i Miloš Aligrudić.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Delegacija iz Srbije na zasedanju P S S E

Izvor: Beta, 01.Okt.2010

BEOGRAD, 1. oktobra 2010. (Beta) - Delegacija Skupštine Srbije učestvovaće na redovnom zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (P S S E) u Strazburu koje počinje u ponedeljak, 4. oktobra, saopštila je u petak Skupština Srbije...Delegaciju Skupštine Srbije predvodi Dragoljub Mićunović,...

Nastavak na Beta...

Srpska delegacija na zasedanju PS SE u Strazburu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2010

BEOGRAD -..Delegacija Skupštine Srbije učestvovaće na Četvrtom redovnom zasedanju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PS SE), koje će biti održano u Strazburu od 4. do 8. oktobra, najavljeno je danas iz republičkog parlamenta...Na zasedanju poslanici PS SE izabraće novog generalnog sekretara,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.