Delegacija DS na grobu Zorana Đinđića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Okt.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija DS na grobu Zorana Đinđića

BEOGRAD - Funkcioneri, članovi i simpatizeri Demokratske stranke (DS) obeležili su danas osmu godišnjicu petooktobarskih promena posetom grobu ubijenog premijera Srbije Zorana Đindića.

"Peti oktobar je dan kada je Srbija nepovratno krenula putem demokratizacije, modernizacije i razvijanja evropskih vrednosti. Do danas je naše društvo učinilo velike korake u pravcu razvoja demokratije, unapređenja institucija, zaštite ljudskih prava, ali i približavanju Evropskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uniji", navodi se u saopštenju DS povodom godišnjice petooktobarskih promena.

Kako ocenjuje ta stranka, u proteklih osam godina je mnogo toga učinjeno, Srbija je postala stabilna i ekonomski prosperitetna zemlja, ali je pred njenim vlastima i građanima još mnogo izazova i poslova.

"Spremni smo da dovršimo započete reforme i ispunimo sva obećanja data 5. oktobra 2000. i sačuvamo sećanje na sve one koji su se borili za demokratsku Srbiju", navodi se u saopštenju DS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi izazovi

Izvor: Večernje novosti, 05.Okt.2008

Funkcioneri, članovi i simpatizeri Demokratske stranke, povodom obeležavanja godišnjice petooktobarskih promena, okupili su se u nedelju na grobu pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.