Dejanovićeva: Dačić u drugom krugu

Izvor: Kurir, 04.Apr.2012, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanovićeva: Dačić u drugom krugu

Kandidat za najvišu funkciju biće najenergičniji među nama, čovek koji ima izvanrednu viziju, poručila je potpredsednica SPS

BEOGRAD - Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Slavica Đukić-Dejanović ocenila je najavljenu kandidaturu svog stranačkog lidera Ivice Dačića za predsednika Srbije opravdanom zbog rezultata postignutih na sadašnjim funkcijama.

"Kandidat za najvišu funkciju, sada je sasvim jasno, biće prvi među nama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << najenergičniji među nama, čovek koji ima izvanrednu viziju i to će biti Ivica Dačić", poručila je ona u izjavi novinarima.

Đukić-Dejanović veruje ne samo u njegovu energičnost, i očekuje da će građani prepoznati i nagraditi "brilijantne rezultate" koje je postigao kao potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova.

"Nemam uopšte dilemu da je on najbolji kandidat, eventualno za drugi krug", tvrdi Đukić-Dejanović.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.