Dejanović: Srbija u junu dobija novog premijera

Izvor: BKTV News, 24.Maj.2017, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović: Srbija u junu dobija novog premijera

Potpredsednica Soocijalističke partije Srbije Slavica Ðukić Dejanović kaže da je sada poznato da će Srbija u junu imati novu vladu i novog premijera.

Upitana da li se o novoj vladi govori samo u mediijima ili i na sednicama Vlade Srbije ona je rekla da je praksa aktuelnog premijera (Aleksandra Vučića) da saopšti prvo članovima vlade, pa onda javnosti kada će biti nova vlada.

"Informacije koje smo čuli mi u vladi i javnost je da će jun mesec biti mesec kada >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ćemo imati novu vladu", rekla je Dejanović za RTS.

Inače, potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović je izjavila u utorak da nema informaciju ko će biti novi premijer i da je za Vladu Srbije najvažnije da nastavi da radi kao i do sada.

"Nemam zaista tu informaciju, premijer je juče rekao da ćemo imati tu informaciju u periodu između 11. i 13. juna", rekla je Mihajlović, odgovarajući na pitanje novinara - ko bi mogao da bude novi premijer, pošto je Aleksandar Vučić rekao da je jedna od opcija da bude iz SNS.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.