Dejanović, Gardinovački i Ređep dobijaju ulice u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejanović, Gardinovački i Ređep dobijaju ulice u Novom Sadu

Tri nove ulice u Novom Sadu će dobiti nazive po glumcu Stevanu Gardinovačkom, nekadašnjem gradonačelniku Jovanu Dejanoviću, kao i po književnom i likovnom kritičaru Drašku Ređepu.

To je odlučeno na sednici Komisijeza nazive delova naseljenih mesta Skupštine grada Novog Sada. Prema njihovoj odluci šetalište na Limanu uz Dunav nosiće ime počasne građanke Novog Sada Dejane Bekli.

Predsednica Komisije za nazive naseljenih mesta Kristina Meneši rekla je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na sednici takođe odlučeno da produžeci 14 ulica u Kaću, Ledincima, Stepanovićevu, Rumenci, Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici nose dosadašnje nazive tih ulica. Predloge će usvajati odbornici na narednoj sednici Gradske skupštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dejanović, Gardinovački i Ređep dobijaju ulice

Izvor: NoviSad.com, 18.Nov.2019

Dve nove ulice u Novom Sadu i jedna u Veterniku će dobiti nazive po nekadašnjem gradonačelniku Jovanu Dejanoviću, književnom i likovnom kritičaru Drašku Ređepu, odnosno po glumcu Stevanu Gardinovačkom. To je odlučeno na sednici Komisije..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.