Izvor: S media, 07.Sep.2012, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas sednice beogradskog i vojvođanskog odbora DS

Beogradski i vojvođanski odbor Demokratske stranke trebalo bi danas, uoči sednice Glavnog odbora DS zakazane za sutra, da zauzmu stav o zakazivanju izborne skupštine stranke.

Tanjugu je iz više izvora u toj stranci potvrđeno da će beogradski odbor danas zasedati u 18 sati, a da će večeras biti održana i sednica vojvođanskog odbora.

Razlog za zakazivanje tih sednica, osim donošenja odluke o izbornoj skupštini je, kako je Tanjugu rekao izvor blizak vrhu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stranke, "smirivanje strasti" uoči sutrašanje sednice Glavnog odbora DS.

Razlog je da se strasti članova smire kako bi sutrašnja sednica protekla u što mirnijoj atmosferi, rekao je Tanjugov izvor.

Na sednici pokrajinskog odbora, saznaje Tanjug od izvora bliskog vrhu vojvođanskih demokrata, ne očekuju se nikakve "spektakularne odluke".

Sednica Glavnog odbora Demokratske stranke, koja će biti održana sutra u Centru "Sava" počeće podnošenjem izveštaja lidera Borisa Tadića o radu stranke u periodu između dve sednice, a potom će se o njemu izjašnjavati članovi GO.

U informativnoj službi DS Tanjugu je rečeno da će nakon toga na sednici biti predstavljena analiza izbornih rezultata, a predviđeno je i vreme za diskusiju.

(Tanjug)

Foto: Beta

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.