Danas glasanje za predsednika i vladu Kosova

Izvor: Danas, 20.Feb.2011, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas glasanje za predsednika i vladu Kosova

U Prištini bi danas trebalo da se održi konstitutivna sednica novog saziva Skupštine Kosova. Iako je dnevnim redom, koji je u pozivima poslanicima uputio v.d. predsednika Kosova Jakup Krasnići, previđeno formiranje komisije za verifikaciju mandata, polaganje zakletve poslanika, izbor predsednika i pet potpredsenika Skupštine, juče je odlučeno da nekoliko sati posle konstutuisanja novi parlament održi drugu sednicu na kojoj će se glasati o predsedniku i vladi Kosova.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas konstitutivna sjednica Skupštine Kosova

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 21.Feb.2011, 08:26

Četvrti saziv Skupštine Kosova danas će u Prištini održati konstitutivnu sjednicu, a na dnevnom redu sjednice su verifikacija mandata poslanika, polaganje zakletve i izbor predsjednika i petorice potpredsjednika Skupštine. Prištinski mediji javili su da bi skupština danas mogla izabrati i novog...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Kosovo danas formira novu vlast

Izvor: Šumadija Press, 21.Feb.2011

U Prištini će se danas održati konstitutivna sednica novog saziva Skupštine Kosova, na kojoj će zakletvu položiti 120 poslanika.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.