Dačić: Predstoji najteži deo dijaloga sa Prištinom

Izvor: Studio B, 15.Feb.2013, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Predstoji najteži deo dijaloga sa Prištinom

Premijer Srbije Ivica Dačić rekao je da predstoji najteži deo dijaloga sa Prištinom, jer mora de se reši pitanje paralelnih institucija na KiM, što je moguće ostvariti jedino postizanjem dogovora o načinu funkcionisanja zajednice srpskih opština.

Povodom informacije da je avion kojim je leteo u Dablin sabotiran, premijer je ponovio da rad Vlade ne može da zavisi od opasnosti I rizika koji se javljaju i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da će nastaviti redovne aktivnosti, ali da će se, u dogovoru sa direktorom Bezbednosno informativne agencije i direktorom policije, režim kontrole državnih letelica ubuduće pooštriti.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.