Izvor: S media, 27.Jun.2013, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Obradović će biti zamenjen ako je kriv

Premijer Srbije Ivica Dačić izjavio je da će ministar prosvete Žarko Obradović biti promenjen ukoliko je kriv za aferu u vezi male mature, a ako smatra da treba iz političkih razloga da se povuče- to će i učiniti.

Premijer je, odgovarajući na konstataciju šefa poslaničkog kluba DS Borislava Stefanovića da je ministar pokazao "začuđujuću upornost u tvrdnji da nema njegove odgovornosti, kao ni ministarstva koje vodi", istakao da ako postoji konkretna >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << odgovorsto svakog ministra, on treba i da odgovara.

"Osoba koja je privedena rekla je da je to radila i prošle godine i tu je i vaša odgovornost", rekao je Dačić Stefanoviću i podsetio ga da je direktor "Službenog glasnika" bio demokrata.

(Tanjug)

FOTO: Beta/ Nenad Stojanović

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.