Dačić: Ako se to desi podnosim ostavku

Izvor: Večernje novosti, 07.Sep.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Ako se to desi podnosim ostavku

Šef srpske diplomatije rekao da tzv. Kosovo neće biti primljeno u Interpol i otkrio da postoji dogovor sa predsednikom Vučićem Kosovo na sednici Interpola u oktobru sigurno neće biti primljeno u tu međunarodnu organizaciju, tvrdi šef srpske diplomatije Ivica Dačić i dodaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da će ukoliko se to ipak desi podneti ostavku.Pročitajte još: DAČIĆ U SKUPŠTINI: Priznanje Kosova povuklo 8 odsto članica UN; Rano je razmišljati o raskidu sporazuma sa EAU; Albanci sa srpskim pasošima su građani SrbijeUz podsećanje da je već 15 zemalja povuklo priznanje samoproglašene kosovske nezavisnosti, Dačić tvrdi da će uskoro biti još novih nota za povlačenje priznanja i da će sa 116 broj zemalja koje su priznale Kosovo biti manji od 96.''''To nije moja individualna lična akcija, to sam se dogovorio s predsednikom države Aleksandrom Vučićem, a iza toga stoji Vlada Srbije. To je od velikog značaja za pozicioniranje naše države jer ne bi toliko insistirali da se prestane s akcijom povlačenje priznanja da je to nešto što nema efekta'''', rekao je Dačić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Kontinuirani rad na sprečavanju članstva Kosova i Metohije u "Interpol"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2019, 09:12

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun ocenio je danas da je dobro što nadležne institucije u Srbiji kontinuirano rade na sprečavanju prijema Kosova u međunarodnu policijsku organizaciju "Interpol"...On je dodao da se to ne radi od skupštine do skupštine Interpola, navodeći da se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.