DSS:Vlada krši Zakon o budžetskom sistemu

Izvor: Studio B, 10.Nov.2010, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS:Vlada krši Zakon o budžetskom sistemu

Demokratska stranka Srbije je upozorila da Vlada Srbije još nije Skupštini dostavila predlog budžeta za 2011. godinu, čime je prekršila Zakon o bidžetskom sistemu.

"Zakonska obaveza Vlade je da predlog budžeta za narednu godinu parlamentu dostavi do 1. novembra", istakao je potpredsednik DSS-a Nenad Popović u saopštenju za javnost.

Popović je pozvao predsednika Vlade da objasni građanima da li Vlada ne predlaže budžet jer se nije dogovorila sa Međunarodnim monetarnim fondom (MMF), čija je misija napustila Beograd bez dogovora o budžetu, ili u Vladi ima sukoba između stranaka o raspodeli novca.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.