Izvor: S media, 29.Jan.2013, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Vladajuća koalicija se raspada do kraja godine

Šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović izjavio je danas da će borba protiv korupcije i kriminala do kraja ove godine dovesti do raspada vladajuće koalicije.

"Ako se borba bude vodila u svim pravcima, ona će bez ikakve dileme dovesti i do toga da bude usmerena i na sadašnje koalicione partnere u vladi. Oni će krenuti jedni protiv drugih i to će dovesti do raspada ove koalicije, sigurni smo do kraja ove godine", rekao je Stefanović novinarima u Skupštini >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbije.

On je dodao da se potvrdilo ono što je DS govorila - "da se ova vlada bliži kraju na sreću građana, jer ne odražava njihove želje i namere za boljim životom".

Na pitanje da li se pokrenutim slučajevima krenulo na SPS, Stefanović je odgovorio da on to ne bi tako nazvao, već da je to ono o čemu je DS i govorila - da se borba protiv korupcije i kriminala vodi u svim pravcima, da bude nediskriminatorska i da na nju ne treba gledati sa partijskih pozicija i da je jasno da neki direktori određenih sistema, koji su se možda bavili nedozvoljenim stvarima treba da budu na udaru.

"To će biti dokaz koliko je borba protiv kriminala i korupcije poštena i ozbiljna", rekao je Stefanović i napomenuo da ta borba mora biti protiv svih i da mora da ima sudsku završnicu.

(Tanjug)

Foto: ds.org.rs

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borba protiv korupcije (ne)ugrožava vladu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2013

BEOGRAD -..Šef poslaničke grupe DS Borislav Stefanović izjavio je danas da će borba protiv korupcije i kriminala do kraja ove godine dovesti do raspada vladajuće koalicije. Slično misle i predstavnici DSS-a i LDP-a, dok zamenik šefa poslanika SPS Đorđe Milićević tvrdi da postoji potpuno jedinstvo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Haradinaj protiv Vlade Kosova

Izvor: Press, 30.Jan.2013, 11:57

Kada budemo sigurni da vlada nema većinu u skupštini i da glasanje o nepoverenju može da uspe, mi ćemo glasati za to,rekao je Burim Ramadani generalni sekretar Alijanse koja ima 12 poslanika u Skupštini Kosova.. Haradinaj je dao Hašimu Tačiju rok do početka februara da odgovori na ponudu za...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.