DS: Okupiti se oko Jankovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2017, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS: Okupiti se oko Jankovića

Potpredsednik Demokratske stranke (DS) Jovan Marković izjavio je da je sada više nego ikada potrebno jedinstvo i okupljanje oko predsedničkog kandidata demokratske opozicije Saše Jankovića koji jedini može da pobedi.

Marković je ocenio je da je "očigledno vešto prikrivan sukob unutar vladajuće Srpske napredne stranke eskalirao" i da se njegove posledice tek očekuju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DS:Vučić i Nikolić urušavali institucije u želji za vlašću

Izvor: B92, 17.Feb.2017

Potpredsednik DS Jovan Marković kaže da je više nego ikada potrebno jedinstvo i okupljanje oko predsedničkog kandidata demokratske opozicije Saše Jankovića...On je istakao da Janković jedini može da pobedi...Marković je ocenio je da je "očigledno vešto prikrivan sukob unutar vladajuće Srpske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.