DS Novi Sad nudi besplatnu pravnu pomoć

Izvor: Akter, 10.Jan.2016, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DS Novi Sad nudi besplatnu pravnu pomoć

Novosadski odbor Demokratske stranke najavio je danas da će pružati besplatnu pravnu pomoć zaposlenima u Gradskoj upravi i javnim preduzećima čija, kako su naveli, "radna i ljudska prava budu prekršena u započetom postupku otpuštanja viška radnika u javnom sektoru"

Kako tvrde, zaposlenima u javnim preduzećima i Gradskoj upravi u Novom Sadu potrebna je pomoć društvene zajednice, jer već mesecima rade pod pritiscima i pretnjama gubitkom posla.

"Gradska vlast >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u Novom Sadu detaljno je razradila mehanizam po kojem će ispuniti nametnutu obavezu za otpuštanjem viška radnika i u javnim službama i institucijama zadržati svoje partijske aktiviste", navodi se u saopštenju novosadskih demokrata.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.