Izvor: Blic, 03.Feb.2009, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DHSS izbrisao iz članstva generalnog direktora „Zastave”

Generalni direktor „Zastave” Zoran Radojević izbrisan je iz evidencije članova Demohrišćanske stranke Srbije (DHSS), jer ta stranka ne želi da je bilo ko povezuje sa „čovekom koji učestvuje u obmanjivanju” radnika fabrike automobila u Kragujevcu, saopštio je DHSS.



Kako se navodi u saopštenju, Radojević je izbrisan iz evidencije zato što nije zvanično obavestio stranku o svom istupanju, a sa strankom godinama nema nikakve veze. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

„DHSS ne želi da je bilo ko povezuje sa čovekom koji zajedno sa nekim čelnicima sadašnje vlasti učestvuje u obmanjivanju radnika Zastave u vezi sa njihovim perspektivama i koji je spreman da se na silu smeje i glumi optimizam kad mu to naloži gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović”, navodi u saopštenju DHSS.

Radojević je bio član DHSS od osnivanja, a kao kadar te stranke postao je generalni direktor „Zastave”.

DHSS navodi da je posle njenog odlaska s vlasti 2004. Radojević sarađivao sa strankama koje su preuzele vlast „sa jasnim ciljem da zadrži mesto generalnog direktora”.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.