DF: Protest će trajati do nedelje u 6.00

Izvor: Akter, 23.Okt.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DF: Protest će trajati do nedelje u 6.00

Opozicioni Demokratski front (DF) podneo je zahtev da njegov sutrašnji protest traje od 19 časova, najkasnije do 6.00 narednog jutra, saopšteno je večeras iz Centra bezbednosti crnogorske policije u Podgorici

Pristalice DF-a će se, kako je saopšteno, okupiti na Trgu Republike, u samom centru Podgorice, a zatim će prošetati Ulicom slobode do zgrade Skupštine Crne Gore, gde će biti održan protestni miting. Policija je saopštila da su organizatori protesta obavezni da najkasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << do šest časova u nedelju pozovu učesnike protesta da se mirno raziđu.

Policija je, kako je naglašeno, spremna da zaštiti ustavni poredak, a ako bude neophodno, preduzeće mere za sprečavanje nasilja.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

DF prijavio da će protest trajati najduže do nedelje ujutru

Izvor: Blic, 23.Okt.2015

Opozicioni Demokratski front (DF) podneo je zahtev da njegov sutrašnji protest traje od 19 časova, najkasnije do 6.00 narednog jutra, saopšteno je večeras iz Centra bezbednosti crnogorske policije u Podgorici. Pristalice DF-a će se, kako je saopšteno, okupiti na Trgu Republike, u samom centru Podgorice,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.