DEMOKRATE, A KOJI ROĐENDAN SLAVITE? DS obeležio 26. godišnjicu ispred plakata s brojem 25!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEMOKRATE, A KOJI ROĐENDAN SLAVITE? DS obeležio 26. godišnjicu ispred plakata s brojem 25!

Demokratska stranka danas je u svojim prostorijama organizovala konferenciju za novinare povodom 26. godišnjice od obnavljanja rada te političke organizacije.

Međutim, čini se da je u logističkom delu ove proslave negde malo "zapelo", te su se tako istaknuti funkcioneri najveće opozicione stranke na konferenciji za medije obreli ispred panoa na kojem je stajalo "25 godina u ime promena".

Ovaj propust svakako nije omeo predsednika DS Bojana Pajtića da poruči da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se stranka uveliko priprema za izbore u aprilu, a ni njenog prvog predsednika, nakon obnavljanja stranke 3. februara 1990, Dragoljuba Mićunovića da pokažu da ona iza sebe ima veliko iskustvo kao institucija.

Pa bilo ono u trajanju od 25 ili 26 godina, nebitno je...

Autor: EPK,Foto: Tanjug Srđan Ilić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.