Cvetković u poseti Italiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2009, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković u poseti Italiji

BEOGRAD - Predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković boraviće u dvodnevnoj poseti italijanskoj regiji Furlanija-Julijska Krajina.

Premijer Cvetković otvoriće večeras u Trstu izložbu "Ljudi Svetog Spiridona - Srbi u Trstu od 1751. do 1914.", koja se održava u okviru manifestacije "Dani srpske kulture u Trstu".

U ovoj godini obeležava se 140 godina od osvećenja srpske pravoslavne crkve Svetog Spiridona i 130 godina od uspostavljanja diplomatskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i trgovinskih odnosa sa Italijom.

Predsednik Vlade sastaće se u petak, 17. jula sa predsednikom regije Rencom Tondom i predsednikom Skupštine regije Edoardom Balamanom, saopšteno je iz Vlade Srbije.

U Trstu će biti održan Biznis forum na kojem će premijer Cvetković italijanskim privrednicima predstaviti mogućnosti za investiranje u Srbiju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.