Cvetković sutra u poseti Švajcarskoj

Izvor: S media, 10.Maj.2010, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvetković sutra u poseti Švajcarskoj

Predsednik Vlade Republike Srbije Mirko Cvetković boraviće sutra u zvaničnoj poseti Švajcarskoj, saopštila je vlada Srbije.

Tokom posete premijer Cvetković će se u Bernu sastati sa predsednicom Švajcarske konfederacije Doris Lojtard i predsednicom Nacionalnog saveta Paskal Bruderer Vis.

U Cirihu će premijer Cvetković otvoriti poslovni skup „Busineš Day Serbia„ na kojem će učestvovati mnoge uspešne srpske i švajcarske kompanije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Cvetković u Švajcarskoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2010, 05:11

CIRIH - Predsednica Švajcarske Doris Lojtard i premijer Srbije Mirko Cvetković ocenili su u Bernu da su politički odnosi dveju zemalja odlični i izrazili uverenje da će u narednom periodu i ekonomski odnosi, uz veću trgovinsku razmenu, biti bolji...Predsednica Švajcarske je u Bernu, na konferenciji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.