Četiri saobraćajne nezgode u Beogradu tokom noći

Izvor: NaDlanu.com, 07.Nov.2012, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri saobraćajne nezgode u Beogradu tokom noći

BEOGRAD, 7. novembra 2012. (Beta) - U četiri saobraćajne nezgode, koje su se tokom noći, izmedju utorka i srede dogodile u Beogradu, povredjeno je šest osoba, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.

BEOGRAD, 7. novembra 2012. (Beta) - U četiri saobraćajne nezgode, koje su se tokom noći, izmedju utorka i srede dogodile u Beogradu, povredjeno je šest osoba, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći.U Ulici Omladinskih brigada povredjena je ženska osoba stara 17 godina dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << prelazila ulicu. Ona je sa povredom glave prevezena u Urgentni centar.Teže povrede zadobila je muška osoba stara 30 godina u saobraćajnoj nezgodi na zrenjaninskom putu. On je sa prelomom butne kosti i tupom povredom glave prevezen u Urgenti centar.U nezgodi na uglu Vojislava Ilića i Indire Gandi povredjene su lakše tri osobe, stare oko 22 godine.Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 117 puta od čega 21 put na javnom mestu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.