Čekao sam da neka žena uđe sama u lift

Izvor: S media, 31.Dec.2009, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čekao sam da neka žena uđe sama u lift

Milomir Nenadović (35) iz Bajine Bašte, osumnjičen da je pre osam dana u liftu zgrade „Rudo 2“ na Konjarniku silovao stanarku tog solitera, na saslušanju u policiji priznao je da se seksualno iživljavao nad ženom, pravdajući se da je bio pijan, u četvrtak će biti priveden istražnom sudiji.

-Bio sam pijan. Tog dana sam popio 15 piva. Ušao sam u zgradu, pa u lift i vozio se gore-dole. Čekao sam da u lift uđe neka žena. I da bude sama. Zaglavio sam lift kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << ušla jedna žena sama. Priznajem da sam je napao, ali morao sam. Bio sam pijan - pravdao se na saslušanju u policiji osumnjičeni Nenadović, navodeći da ne zna koliko dugo je trajalo seksualno iživljavanje u liftu.

Napadnuta žena pokušala je da se odbrani, pa je buku čuo jedan od stanara koji je pokušao da otvori vrata. Nenadović je tada lift, koji je zaglavio između spratova, spustio do podruma. Otvorio je vrata, odgurnuo čoveka koji je čekao lift i istrčao iz zgrade. Osumnjičeni je identifikovan na snimku sigurnosne kamere u liftu i počela je potraga za njim. Međutim, dan posle silovanja, Nenadović je dao otkaz u pekari u kojoj je radio. Navodno se plašio da će ga građani prepoznati i prijaviti policiji, jer je objavljen snimak sigurnosne kamere iz lifta. Uprkos tome što nije izlazio iz stana, policija ga je locirala i posle šest dana potrage uhapsila u utorak uveče u iznajmljenom stanu na Bulevaru JNA broj 43 u Jajincima. Bio je izuzetno nervozan, tresao se, ali se nije opirao kada su mu inspektori stavljali lisice na ruke. Kod njega nije nađeno oružje. U trenutku kada je policija ušla u stan, sa njim je bila njegova nevenčana supruga Tatjana Terzić, sa kojom je živeo nekoliko godina. I ona je uhapšena jer je za njom jagodinska policija raspisala potragu zbog sumnje da je preprodavala kompakt-diskove. Ubrzo posle hapšenja predata je jagodinskoj policiji.

Prema saznanjima „Blica“, Tatjana Terzić je u policiji tvrdila da joj Nenadović nije ispričao da je u liftu napao ženu, ali ga je prepoznala na snimcima sigurnosnih kamera, kako iz lifta, tako i iz obližnjeg megamarketa koje su objavili pojedini mediji. Zašto ga nije prijavila, nije mogla da objasni, ali se pretpostavlja da se nije policiji obratila iz razloga jer i je i za njom raspisana potraga.

Nenadović, koji je sada osumnjičen za silovanje i pokušaj silovanja, do sada je osam puta osuđivan zbog teških krađa i napada na policajce. Protiv njega su inače podnete 32 krivične prijave, a u Despotovcu je osuđen na četiri godine i tri meseca zbog napada na policajce, pa je za njim bila raspisana potraga jer nije izdržao kaznu.

Pre veze sa Tatjanom Terzić, bio je oženjen i iz tog braka ima dvoje dece, što je napomenuo i ženi koju je u liftu silovao kada ga je ona molila da prestane jer „ima dete“.

- Hapšenjem osumnjičenog Nenadovića rasvetlili smo svih 19 silovanja koja su nam ove godine prijavljena - kaže sagovornik „Blica“ iz MUP-a podsećajući da je pre samo nekoliko dana uhapšen Saša Mega (30) osumnjičen za četiri silovanja i jedan pokušaj, koji je prethodno u zatvoru proveo nekoliko godina takođe zbog seksualnih delikata.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.