Čeda kovertirao ostavku u LDP!

Izvor: Kurir, 06.Apr.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čeda kovertirao ostavku u LDP!

Verujem da Srbija mora da ima predsednika koji je predsednik svih njenih građana, a ne partijski šef - rekao Jovanović

BEOGRAD - Lider LDP Čedomir Jovanović predao je kovertiranu ostavku svom zameniku Nenadu Miliću koja će stupiti na snagu ukoliko bude izabran na mesto predsednika Srbije.

- Verujem da Srbija mora da ima predsednika koji je predsednik svih njenih građana, a ne partijski šef koji prvo vodi računa o potrebama svoje stranke, a tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << potom o obavezama šefa države - kaže Jovanović. - Hoću da budem garant državnog jedinstva, vladavine prava i snage institucija, na šta Ustav obavezuje predsednika, a ne da predsedničku dužnost obavljam pod hipotekom šefa jedne od političkih stranaka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.