Čanak: Nemamo rezervni položaj

Izvor: B92, 07.Apr.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Nemamo rezervni položaj

Nenad Čanak (FoNet, arhiva)

Novi Sad -- Nenad Čanak izjavio da će se koalicija "Zajedno za Vojvodinu" zalagati za bolji život građanki i građana pokrajine.

"Za razliku od svih ostalih, mi drugi, rezervni položaj nemamo", rekao je lider Lige socijaldemokrata Vojvodine sinoć na predizbornoj tribini u Vrdniku. Prema njegovim rečima, u svakoj predizbornoj kampanji predstavnicima svih stranaka i koalicija "usta su puna priče" o Vojvodini.

"Ali, posle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se kampanja na Vojvodinu zaboravi i niko se, osim autohtonih vojvođanskih partija, i ne zalaže za njene interese", rekao je Čanak.

On je ponovio da će LSV insistirati na vraćanju vojvođanske imovine, kako bi se konačno zaustavila "pljačka" koju građani pokrajine "trpe dugi niz godina".

Čanak je najavio i da će danas radnici zrenjaninskog "Šinvoza" podneti krivičnu prijavu protiv ministra za infrastrukturu Velimira Ilića za zloupotrebu položaja, odnosno zbog nestanka 5.000 vagona.

"Tim nestankom nisu oštećeni samo 'Šinvoz' i 'Železnice Srbije', nego i svi građani ove zemlje koji plaćajući porez finansiraju i rad 'Železnica Srbije'", rekao je predsednik LSV-a.

Na skupu u Vrdniku on je ponovio i da je ugovor o koncesiji za autoput Horgoš-Požega "prevara" na koju je njegova stranka ukazivala od samog početka, a koja "tek sada izlazi na videlo".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.