Čanak: Ko je platio napad na hrvatske navijače?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2012, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak: Ko je platio napad na hrvatske navijače?

NOVI SAD -

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zatražio je danas da se ispita ko je "u evrima platio" da se u Novom Sadu prošle sedmice napadne kolona automobila sa hrvatskim registarskim oznakama.

"Ko je u evrima platio da se napadne u Novom Sadu kolona gostiju iz Hrvatske pre nekoliko dana? Domaća stranka ili strana država? Ili oni što posluju bez fiskalnih kasa?", naveo je Čanak u pisanoj izjavi za javnost.

Prema njegovim rečima, zlo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na ulicama Srbije i ono se ne može ignorisati.

"Zlo preti, ponižava, zastrašuje, napada, otima, pljačka, sakati, ubija, a sve u ime 'patriotizma', 'odbrane ugrožene nacije', 'vere otaca'", naveo je Čanak.

U prigradskom naselju Veternik pored Novog Sada huligani su motkama, kamenjem i sekirama napali kolonu automobila kojima su se u sredu 25. januara, posle utakmice Mađarska - Hrvatska, hrvatski navijači vraćali kući nakon utakmice na Evropskom prvenstvu u rukometu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak: Ko je platio napad na navijače Hrvatske

Izvor: Blic, 01.Feb.2012

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zatražio je danas da se ispita ko je "u evrima platio" da se u Novom Sadu prošle sedmice napadne kolona automobila sa hrvatskim registarskim oznakama..."Ko je u evrima platio da se napadne u Novom Sadu kolona gostiju iz Hrvatske pre nekoliko dana?...

Nastavak na Blic...

Čanak: Ko je finansirao napad na hrvatske navijače?

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2012

Lider LSV Nenad Čanak traži da se ispita ko je "u evrima platio" da se u Novom Sadu prošle sedmice napadne kolona automobila sa hrvatskim registarskim oznakama.

Nastavak na Radio 021...

"Ekstremisti neće narušiti odnose"

Izvor: B92, 01.Feb.2012

Novi Sad -- Predsednik Skupštine Vojvodine Šandor Egereši izjavio je u Briselu da pokrajinske vlasti nikada neće dozvoliti ekstremistima da naruše vrednosti Vojvodine...Egereši je u razgovoru s poslanicom u Evropskom parlamentu Doris Pak rekao da su prošlonedeljni napadi na navijače rukometne...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.