ČEDA NEMA ZA KIRIJU, IMA ZA LUKSUZ!

Izvor: Kurir, 13.Nov.2011, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEDA NEMA ZA KIRIJU, IMA ZA LUKSUZ!

LDP Čedomira Jovanovića već četvrti mesec ne plaća zakup lokala u Despotovcu koji opštinski odbor te stranke koristi od decembra prošle godine. Vlasnik lokala Dragiša Milić za Kurir kaže da mu nije jasno kako Jovanović sebi može ...

DESPOTOVAC - Živi na visokoj nozi, al’ ne plaća kiriju!

LDP Čedomira Jovanovića već četvrti mesec ne plaća zakup lokala u Despotovcu koji opštinski odbor te stranke koristi od decembra prošle godine.

Vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << lokala Dragiša Milić za Kurir kaže da mu nije jasno kako Jovanović sebi može da priušti luksuzne stvari poput sata od 30.000 evra, a nema za mesečnu kiriju koja iznosi 100.

- Kirija mi nije plaćena za avgust, septembar, oktobar, a evo već je novembar. Zvao sam nekoliko desetina puta centralu LDP, gde su me upućivali na izvesnu Ninu, koja mi je uvek govorila da nikad nikome nisu ostali dužni, ali da ne zna kad će sve biti izmireno. Zahtevao sam da mi kažu do kada da čekam, ali nisu mi dali odgovor - priča Milić, i dodaje:

- U poslednje vreme čak mi ne odgovaraju na pozive. Poslaću LDP opomenu pred utuženje, i ako mi u datom  roku ne isplate dug,  tužiću ih - poručuje naš sagovornik.

U LDP, s druge strane, nismo dobili nikakav komentar.

Lider LDP, podsetimo, pored toga što prima poslaničku platu (115.287 dinara), osnovao je firmu „Radna grupa“, koja je za samo dve nedelje bez ijednog zaposlenog ostvarila profit od 3.150.000 dinara. Jovanović nikad nije skrivao ljubav prema luksuzu - nosi skupoceni sat marke „ublo“ (Hublot), odela „hugo bos“, odmara se u luksuznim letovalištima, član je jedne od skupljih teretana u Beogradu, ali nikad  nije  objasni kako se finansira.

Duguju i za struju

Prema podacima iz „Elektrosrbije“ u Kraljevu, LDP ne plaća ni električnu energiju. Stranka Čedomira Jovanovića za struju duguje 6.324 dinara.

Odboru duguju osam meseci

Menadžer LDP u Despotovcu dr Milan Šikanja za Kurir kaže da mu stranačka centrala za rad odbora duguje novac već osam meseci.

- Verovatno je novac otišao nekim boljim prijateljima. Razmisliću o statusu u stranci - ističe Šikanja.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.