Izvor: B92, 11.Jul.2003, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bulatović poziva opoziciju na saradnju

Podgorica -- Predsednik Socijalističke narodne partije Predrag Bulatović pozvao je ostale opozicione čelnike u Crnoj Gori da "zakopaju ratne sekire". Bulatović je podgoričkom listu "Dan" rekao da je njegova stranka spremna da bude korektan opozicioni partner, ali je naglasio da, ako neko želi da zajednički deluje sa SNP, "mora da se saglasi da je SNP najjača opoziciona stranka". "Ako neko hoće da napuštanje Parlamenta koristi ne samo za borbu protiv Mila Đukanovića, nego i za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << preraspodelu snaga na opozicionoj političkoj sceni, u grdnoj je zabludi", rekao je on.

Liberalni savez i Narodna stranka, prema pisanju "Vijesti", razmatraju varijantu da bez SNP potpišu deklaraciju o udruženom delovanju opozicije, "jer ne gledaju blagonaklono na odugovlačenje SNP da sa ostalim opozicionim strankama realizuje načelan dogovor o udruženom delovanju". Liberali i narodnjaci smatraju da je nesporno da bi se njihovoj inicijativi odmah pridružila i SNS i ističu da bi se zajedničkom delovanju tih stranka, kasnije i ukoliko to želi, mogla pridružiti i SNP, navodi podgorički list.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.