Brnabić čestitala Krivokapiću izbor za premijera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Dec.2020, 22:55

Brnabić čestitala Krivokapiću izbor za premijera

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić čestitala je večeras novom premijeru Crne Gore Zdravku Krivokapiću izbor na tu funkciju.

"U ime Vlade Srbije i u svoje ime, upućujem Vam iskrene čestitke povodom imenovanja za predsednika Vlade Crne Gore, kao i najbolje želje za uspešno obavljanje ove odgovorne dužnosti", navela je Brnabić u čestitki.

Premijerka je navela da je duboko uverena da će se u narednom periodu odnosi i saradnja između Srbije i Crne Gore uspešno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << razvijati u svim oblastima od zajedničkog interesa, u cilju ukupnog prosperiteta dve zemlje, razvoja i stabilnosti regiona, dobrosusedskih odnosa i zajedničke evropske budućnosti.

"Upućujem i iskrene želje za dobro zdravlje Vas i Vaših građana, kao i za brz oporavak od svih posledica izazvanih epidemijom virusa COVID 19", navela je Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Merkelova čestitala Krivokapiću izbor za premijera: Nemačka će nastaviti da podržava Crnu Goru

Izvor: Blic, 07.Dec.2020

Nemački kancelar Angela Merkel čestitala je Zdravku Krivokapiću izbor za premijera Crne Gore, te poručila da će Nemačka nastaviti da podržava Crnu Goru na putu ka članstvu u EU.

Nastavak na Blic...

Brnabić čestitala Krivokapiću: Uverena sam da ćemo uspešno razvijati odnose i saradnju

Izvor: Beta, 08.Dec.2020, 01:32

Premijerka Srbije Ana Brnabić čestitala je večeras predsedniku Vlade Crne Gore Zdravku Krivokapiću na izboru na funkciju i izrazila uverenje da će odnosi i saradnja dve zemlje biti uspešno razvijani."Duboko sam uverena da će odnosi i saradnja Srbije i Crne Gore uspešno biti razvijani u svim oblastima...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.