Brnabić: Vlada jedinstvena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Vlada jedinstvena

Ministarka Ana Brnabić izjavila je danas da se nada da će građani Srbije izabrati Aleksandar Vučića za predsednika i da građani ne žele nikakav zastoj, uz ocenu da vlada radi odlično i uz puno jedinstvo.

"Nisam uplašena - čini mi se da je situacija jasna. Potpuno je jasno da stranka (SNS) stoji iza svog predsednika. U vladi ne postoje disonantni tonovi i vlada radi punom parom i jedinstven je tim", rekla je Brnabić za TV Prva.

Kako je rekla, čvrsto stoji uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << premijera, a, osim što je iznenađena vestima da će se predsednik Srbije Tomislav Nikolićem kandidovati, nije uopšte uplašena.

"Radimo odlično, atmosfera je odlična, imamo jako puno posla" dodala je. Brnabić.

Kako je rekla, pročitala je u medijima da se pominje kao mogući budući premijer, nije razmišljala u tom pravcu, ali i joj je čast, bez lažne skromnosti, što se pominje kao potencijalni naslednik premijera.

Brnabić je dodala da treba nastaviti rad, da je potreban kontinuitet i da je logičan sled stvari da Vučić bude predsednik Srbije.

"Ne smemo da rizikujemo u ovom trenutku" rekla je Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

BRNABIĆEVA PODRŽAVA VUČIĆEVU KANDIDATURU: To je logičan sled okolnosti, ne smemo da rizikujemo

Izvor: Kurir, 17.Feb.2017

..."Nisam uplašena - čini mi se da je situacija jasna Potpuno je jasno da stranka (SNS) stoji iza svog predsednika U vladi ne postoje disonantni tonovi i vlada radi punom parom i jedinstven je tim", rekla je Brnabić..Kako je rekla, čvrsto stoji uz premijera, a, osim što je iznenađena vestima da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.