Brnabić: Uskoro odgovori Grupi za slobodu medija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Dec.2017, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Uskoro odgovori Grupi za slobodu medija

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je da će Grupi za slobodu medija uskoro poslati odgovor na spisak njihovih zahteva u vezi sa medijskom situacijom u Srbiji, a potom održati i novi sastanak.

Ona se složila s njihovim primedbama u međuvremenu da nije održala reč i da nije bila dovoljno efikasna:

"Istina. Dugujem izvinjenje. Nismo bili dovoljno efikasni. Moja krivica. Uskoro šaljemo pa se nadam sledećem sastanku", napisala je Brnabić u odgovoru na saopštenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Grupe za slobodu medija i CINS-u na društvenoj mreži Tviter, koji su je zbog toga kritikovali.

Grupa za slobodu medija predala je premijerki 14. novembra zahteve za, kako oni vide, poboljšanje medijske situacije u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabić: Uskoro odgovori Grupi za slobodu medija

Izvor: Blic, 16.Dec.2017

Premijerka Srbije Ana Brnabić najavila je da će Grupi za slobodu medija uskoro poslati odgovor na spisak njihovih zahteva u vezi sa medijskom situacijom u Srbiji, a potom održati i novi sastanak...Ona se složila s njihovim primedbama u međuvremenu da nije održala reč i da nije bila dovoljno efikasna:.."Istina....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.