Brnabić: Nisam Vučićeva produžena ruka!

Izvor: BKTV News, 17.Mar.2018, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brnabić: Nisam Vučićeva produžena ruka!

"Ja nisam osoba koja se naročito obazire na takve prozivke!"

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da je njen odnos sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem odličan i da na taj odnos gleda kao na jednu od najvećih, u ovom trenutku, snaga Republike Srbije.

"Puno se konsultujem sa predsednikom Vučićem zato što je on čovek koji, po mom mišljenju, najbolje poznaje Srbiju. Ne znam nikog ko bolje poznaje Srbiju, njene građane, geografski svako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mesto, budžet Srbije", rekla je Brnabić u intervjuu za HRT.

Na pitanje da li joj smetaju "prozivke" da je Vučićeva produžena ruka, ona je odgovorila da joj to ne smeta.

"Ja nisam osoba koja se naročito obazire na takve prozivke. Znam ko sam i šta sam i rezultati će ostati iza na mene. Ako ne ostanu rezultati, onda su oni bili u pravu", rekla je Brnabić.

FOTO: Tanjug/Sava Radovanović

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je rešavanje pitanja nestalih jedno od najvažnijih pitanja, kako za građane, tako i za odnose između Srbije i Hrvatske i istakla da je vlada Srbije spremna da radi na tome.

"Vreme je da se to reši", rekla je Brnabić u intervjuu za HRT odgovarajući na pitanje jesu li vlade posle nedavnog susreta predsednika dve države počele da rade na rešavanju pitanja nestalih.

Ona je rekla da su predsednik Aleksandar Vučić i hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović imali sastanke za porodicama nestalih i na tome im odala priznanje, jer to mora da su bili teški sastanci i to su hrabri državnički potezi.

"Vlade bi trebalo da prate implementaciju dogovorenog i drago mi je što će ministar pravde Hrvatske najverovatnije 23. marta posetiti Beograd gde će razgovarati sa ministarkom pravde Nelom Kuburović", rekla je ona.

Na pitanje da porodice traže rešavanje pitanja nestalih, a Zagreb dokumentaciju za vukovarsku bolnicu, ona je rekla da je ocenila da postoji spremnost posle sastanka dvoje predsednika da se ta pitanja rešavaju.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.